Skip links

Vårstäd 2018

VÅRMINGEL/STÄDNING
Måndagen den 7 maj är det dags för vårstädning och mingel från kl. 15.00. Vi hoppas att så många som möjligt kan närvara – dels för att hjälpa till men också för att umgås med alla medarbetare, barn, elever och föräldrar.

Vi kommer att städa ur garagen och förråd på framsidan, sopa gångar, fördela sandlådesand och sand/grus runt klätterställning och gungbräd, plantera blommor, måla kingrutor och lite annat smått och gått. Nya leksaker är inköpta som det går bra att prova tillsammans med barnen – badminton, hopprep och lite annat.

Vi behöver spadar för grus och sand och räfsor! Meddela gärna vad ni kan ta med. Om någon av er har möjlighet att ta med lite verktyg så vore det toppen. Ni får gärna ta med fikabröd också. År 6 kommer att sälja kakor för sin klasskassa.

Vill också passa på och tala om att skolan gärna tar emot barn/faktaböcker.
Skolan bjuder på grillkorv och fika!

Vi ser fram emot att träffa er alla.